Eind 2021 ben ik gestart met correctie van mijn tanden d.m.v. een beugel. Dankzij jullie support via crowdfunding (loterij) kon ik de eerste fase betalen. Nu blijkt dat een tweede fase nodig is, doe ik weer een beroep op jullie. Het gaat niet zozeer om schoonheid als wel behoud van mijn gebit.

Voor 100 euro koop je een ‘lot’ en win je een gesigneerd vintage zelfportret (indien mogelijk naar keuze, ik  heb natuurlijk niet van alle foto’s een vintage exemplaar, maar daar komen we vast wel uit). Afmeting ca. 20×30 cm. Bovendien maak je kans op de hoofdprijs: een uniek gesigneerd reuzegroot boek met daarin mijn complete serie FADED GLORY (vierentwintig zelfportretten).

Zodra er vijftien foto’s – in dit geval loten – zijn verkocht, start de verloting. Voel je vrij om meer dan één keer deel te nemen.

Specificatie:

Fotoboek Professional Line 40 x 30 cm, binnenkant: portrait/silk fotopapier, 26 pagina’s.
Cover: Acrylglas plus lederlook, bedekt oppervlak: lederlook wit. Gepresenteerd in een witte lederlook cadeaubox. Hier een link naar de preview: FADED GLORY (in het echt natuurlijk veel groter en mooier).

Wat maakt dit boek extra uniek?

Ken je dat? Je leest een tekst honderdduizend keer voor die naar de drukker gaat. Het boek komt binnen, je slaat het open en binnen één seconde valt je oog op een schrijffout. Dat overkwam mij dus. Ik heb keurig langs een liniaal de fout doorgestreept en het woord met pen herschreven. Dat overkomt me bij dit boek niet meer! Vandaar ‘extra uniek’.

Wat gebeurt als er geen 15 loten worden verkocht?

Daarvan ga ik niet uit, want jullie hebben met z’n allen in het verleden regelmatig bewezen mij als kunstenaar en mens te steunen. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan krijg je de keuze of je het gesigneerde vintage zelfportret van 100 euro behoudt, of dat je afziet van het aanbod en het geld krijgt terugbetaald. (Erewoord.)

Meer info of bericht van deelname aan: info@hjimvangasteren.eu