Inmiddels hebben zich 20 durfals gemeld, die in blind vertrouwen mijn boek plus foto sponsoren. Bij 22 in totaal ontvangen TWEE van die sponsoren hun geld retour.
Nu ben ik zelf ook wel een beetje een durfal en heb besloten voor 33 durfals in totaal te gaan, waarbij DRIE sponsoren van die 33 hun geld omgaand terug gestort krijgen.
Hieronder nogmaals mijn aanbod:
Wie werpt zich op als sponsor van mijn boek zonder dat hij precies weet wat hij krijgt? Wie toont zoveel vertrouwen in mijn werk? Voor 150 euro (inc btw en verzendkosten binnen Nederland) ontvang je dan mijn nieuwe boek (ca. 172 pagina’s zelfportretten en teksten) plus dit gesigneerde tweeluik/zelfportret afm. in totaal ca. 20×25 cm op museumkwaliteit papier én naamsvermelding als held(in) in mijn boek.
Ben jij een durfal? Reageer dan hieronder of mail me op hvangasteren@ziggo.nl
(P.s. de officiële crowdfunding gaat binnenkort van start. Het boek verschijnt mei/juni 2020.)

 

Hieronder het tweeluik dat bij dit aanbod hoort