Aanbieding voor de feestdagen of gewoon tussendoor! Slechts 50 euro inclusief verzending in Nederland.
Elf fotokaarten met daarop mijn zelfportret ‘Banquet’, waarvan eentje gesigneerd op voor-/achterzijde in een zwart houten lijstje. Afmeting postkaart: 10×15 cm. De handtekening maakt het officieel en tegelijkertijd persoonlijk. Dit zelfportret was winnaar bij de International Color Awards, waardoor ik in het nieuws belandde én behoort tot de museumcollectie van museum Van Bommel van Dam in Venlo.
Om deze aanbieding nóg pittiger te maken, heb ik mijn tepels stuk voor stuk afgedekt met een peperkorrel. Mocht je deze elf korrels gratis erbij willen ontvangen, dan laat het me weten.
Bedenk dat je niet alleen jezelf een plezier doet met deze aankoop, maar dat je er ook een kunstenaar mee steunt in barre corona-tijden.
Mail me: info@hjimvangasteren.eu of stuur via whatsapp, messenger, facebook etc. een bericht.
Dank voor jouw aandacht.