Vorige week deed ik onderstaande oproep. Hierbij herhaal ik deze. Tot nu toe werden twaalf foto’s geadopteerd.

Ik richt me vandaag tot jullie met een buitengewoon verzoek. Zoals de meesten van jullie inmiddels weten, ben ik bezig met de realisatie van de aangrijpende reizende foto-expositie (en boek) genaamd “Silent Scream”, waarbij ik slachtoffers én daders van seksueel geweld een stem wil geven in een poging het taboe dat rust op praten over seksueel misbruik te doorbreken.

Om deze expositie tot leven te brengen heb ik jullie hulp nodig. Ik doe een beroep op elk van jullie om een of meerdere foto’s te ‘adopteren’ en zo mijn project financieel te ondersteunen. Met dit geld kan ik de ca. vijftig afdrukken bekostigen die nodig zijn voor de reizende expositie. Als dank voor jullie steun ontvangen jullie een gesigneerde foto uit het project, alternatief een van mijn  zelfportretten (naar keuze), afm. 20×30 cm. Elke adoptie kost € 150,00.

Wat maakt dit project zo bijzonder? Vanuit een andere invalshoek, namelijk fotokunst, wil ik mensen confronteren met de realiteit van seksueel geweld. Ik wil laten zien dat het iedereen kan overkomen en dat het overal kan gebeuren. De meeste foto’s worden dan ook gemaakt op plaats delict.

Daarvoor heb ik jouw steun nodig! Door simpelweg één foto te adopteren, laat je zien dat je geeft om deze zaak en dat je wilt bijdragen aan verandering. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze stille schreeuwen gehoord worden en dat er bewustzijn wordt gecreëerd rondom seksueel geweld en het leven daarna.

Dus, beste vrienden en volgers, adopteer een foto en help me de financiële middelen te verkrijgen die nodig zijn om dit belangrijke project tot een succes te maken. Laten we samenwerken om de wereld bewust te maken van de realiteit van seksueel geweld en een verschil te maken in het leven van de betrokkenen. Laten we proberen het taboe dat rust op praten over seksueel misbruik op te heffen.

Stuur me een e-mail hvangasteren@ziggo.nl en adopteer jouw foto! Samen laten we deze stille schreeuwen horen!

P.S. Elke financiële bijdrage, groot of klein, is welkom. Het hoeft niet per se 150 euro te zijn om een waardevolle bijdrage te leveren. Dank! <3