Afgelopen week hebben Piet Siebers en ik samen met galeriehouder Claus Burgers onze tentoonstelling ingericht. Ik kan niets anders concluderen dan dat deze museale tentoonstelling meer dan de moeite van het bezichtigen waard is. Te zien zijn ruim vijftig zelfportretten, drie video’s en ongeveer tien houten sculpturen. Kortom, spring in auto, op fiets, in benenwagen, in vliegtuig en kom dit weekend naar kunsthuis De Bakkerij in Bergen (L). Tevens presenteer en signeer ik mijn boek HJIM en breng eerdere publicaties mee (alsook geinige ansichtkaarten). Ik ben op 26 en 27 september aanwezig van 1-5 uur. Tijdens de looptijd van deze expo zal ik er vaker zijn. Data en tijdstippen laat ik weten via website en sociale media. 

26 september 2020 – 1 november 2020
kunsthuis De Bakkerij
Kerkstraat 1a
5854 AJ Bergen (Limburg)
0485-340074
info@bakkerijbergen.nl

Het kunsthuis is geopend zaterdag en zondag van 10.00-18.00 uur en op afspraak.

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.