Dankzij een heleboel durfals die blind intekenden voor mijn boek is publicatie bijna binnen handbereik. Ik schat dat ik nog twintig – dertig mensen nodig heb die mij steunen.
Als je nu intekent voor € 50 ontvang je binnenkort mijn nieuwe boek HJIM en maak je kans op een postzegelvel (10 stuks) met daarop de cover van mijn boek. Deze postzegels zijn gewoon binnen Nederland te gebruiken, maar je kunt ze natuurlijk ook geinig inlijsten of gewoon bewaren. Ik signeer zekerheidshalve boek en postzegelvel voor jou. Zodra zich 20 sponsoren van elk € 50 euro hebben gemeld, verloot ik 10 postzegelvellen. De naam van elke sponsor verschijnt in het boek. Verzendkosten binnen Nederland zijn in het bedrag van € 50 begrepen.
Je kunt bovendien nog steeds intekenen voor het sponsorpakket van gesigneerd boek plus gesigneerd zelfportret voor € 150, inc btw, inc verzending. Ook dan maak je kans op een postzegelvel.
172 pagina’s beeld en woord, full color, titel HJIM, ondertitel Greatest Hits. Dit laatste dient letterlijk en figuurlijk te worden geïnterpreteerd. Het wordt mijn meest persoonlijke boek tot dusver.
Wie sponsort, wie verschijnt met z’n naam in mijn boek? Mail naar info@hjimvangasteren.eu