Dank aan alle 50-eurosponsoren. Ik ga zo snel mogelijk tien postzegelvellen onder twintig kandidaten verloten. Maar… omdat zich gisteren nog een paar extra sponsoren hebben gemeld, heb ik een nieuwe crowdfund-actie bedacht. Zodra TIEN 50-eurosponsoren hebben ingetekend, ga ik een legpuzzel verloten van het zelfportret dat op de cover staat. Bij TWINTIG 50-eurosponsoren verloot ik er twee. Afmeting puzzel: 30×45 cm. Ik stuur de puzzel meteen naar de winnaar(s) en wacht niet tot het boek verschijnt, want het is belangrijk dat we ons binnenshuis niet vervelen in deze vreemde periode. Wie weet kom ik hem signeren als je deze klaar hebt en we weer in vrijheid leven.
Er zijn nu nog slechts ZEVEN kandidaten nodig voor de eerste legpuzzelverloting.
Wie durft, wie tekent in voor mijn (gesigneerd) boek 172 pag. beeld en woord, full color, dat ca. juni 2020 verschijnt en maakt daarmee kans op een legpuzzel? Wie steunt crowdfunding van mijn boek en daardoor mij als zzp’er in deze barre tijd?
Mail voor info: info@hjimvangasteren.eu