Met trots laat ik weten dat de crowdfundcampagne via voordekunst.nl vandaag het doelbedrag heeft overschreden dankzij een extra zetje van Cultuurfonds Limburg. Ik ben enorm dankbaar!

Maar het werk stopt hier niet. Elke extra donatie gaat rechtstreeks naar de geweldige mensen die zich vrijwillig inzetten voor dit project. Hun inzet verdient alle ondersteuning die we kunnen bieden.

Ik ben verheugd om aan te kondigen dat er momenteel hard wordt gewerkt aan de website silentscream.nl waar het project wordt voortgezet. Op deze website worden in de toekomst indringende verhalen en krachtige foto’s gedeeld van slachtoffers, plegers, familieleden en deskundigen op het gebied van seksueel misbruik. Het doel blijft om deze ongehoorde stemmen een platform te geven en bewustwording te creëren over de impact van seksueel misbruik. Dus ná de release van het boek gaat Silent Scream verder.

Samen kunnen we verandering teweegbrengen en ongehoorde stemmen laten horen. Help je mee om Silent Scream nog krachtiger te maken? Blijf doneren en deze crowdfundcampagne delen (nog 20 dagen). Stay tuned voor meer updates! Hier is de link: Silent Scream boek