Vanmiddag opent ‘Dirty December’ bij Galerie Jabelle in Schiedam. Ik heb lang na moeten denken wat ik daar zou ophangen, want mijn werk is niet ‘dirty’. Het is echter zo dat mensen die naar kunst kijken op bepaalde gedachten worden gebracht, met soms zelfs censuur tot gevolg. Ook in musea. Het overkwam me meerdere malen. Met het oog van de beschouwer in mijn achterhoofd heb ik mijn keuze bepaald en afgelopen woensdag vijf werken naar Galerie Jabelle gebracht.
Welkom! Vanmiddag om 16.00 uur bij Galerie Jabelle, Lange Haven 70 in Schiedam. Zien we elkaar? Ik de kunstenaar, jij de beschouwer.
De volgende kunstenaars geven hun visie op erotiek met een knipoog: Jacques Tange, Henriëtte van Gasteren, Ton Rath, Marcel Niehoff, Monique van Laake, Jeffrey Burger, Oxie Alienski, Ronald Motta, Lisa van Noorden, Casper Luuk.
De expositie loopt t/m 15 januari 2024 en de galerie is geopend vrij/za/zo van 13.00 – 17.00 uur.