Loterij voor realisatie van het project Silent Scream 

Welk zelfportret had je altijd al willen hebben?

Zodra er twaalf gesigneerde zelfportretten – oftewel loten – zijn verkocht, start de verloting. Voor 150 euro koop je een lot/gesigneerd zelfportret naar keuze. Afmeting ca. 20×30 cm. Hiermee maak je kans op de hoofdprijs: een uniek gesigneerd (groot!) 40×30 cm koffietafelfotoboek met daarin mijn complete serie ‘Faded Glory’ (vierentwintig zelfportretten over terugkeer naar de natuur – lees: verval – van het lichaam in analogie met planten).

Omschrijving: Professional Line 40 x 30 cm, binnenkant: portrait/silk fotopapier, vlakliggend, 26 pagina’s. Cover: Acrylglas plus lederlook, bedekt oppervlak: lederlook wit. Gepresenteerd in een witte lederlook cadeau box. Hier een link naar de preview  (in het echt natuurlijk veel groter en mooier). Een impressie van de serie vind je hier 

Wat gebeurt als er geen tien loten worden verkocht?

Daarvan ga ik niet uit, want jullie hebben met z’n allen in het verleden regelmatig bewezen mij als kunstenaar en mens te steunen. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan krijg je de keuze of je het gesigneerde zelfportret van 150 euro behoudt, of dat je afziet van het aanbod en het geld krijgt terugbetaald. (Erewoord.) Voel je vrij om meer dan één keer deel te nemen!

Verzoek om meer info of bericht van deelname aan: info@hjimvangasteren.eu