[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Met hart en ziel werk ik al jaren aan het project “Silent Scream”, een initiatief dat de vaak verborgen verhalen van geweld en trauma naar voren brengt. Door middel van foto’s en interviews portretteer ik mensen in heel Nederland en België, waarbij ik talloze kilometers afleg om deze waardevolle getuigenissen vast te leggen. Dit doe ik zonder enige financiële beloning, enkel gedreven door mijn passie en de overtuiging dat deze verhalen gehoord moeten worden.

Ik zoek nu dringend een eindredacteur die met dezelfde toewijding de authenticiteit van deze verhalen wil bewaken (nu nog ca. 50 verhalen, een deel is al gereed, deadline 31 juli). Idealiter werk je pro deo, maar een kleine bespreekbare financiële vergoeding is mogelijk. Jouw rol zal cruciaal zijn om de stem van de betrokkenen (plegers, slachtoffers, familieleden, deskundigen) zo puur en krachtig mogelijk naar buiten te brengen.

Ben jij die gepassioneerde eindredacteur die mij wil helpen? Neem dan alsjeblieft contact met mij op: hvangasteren@ziggo.nl

Writer – zelfportret

(Ik kan eventueel ook ‘betalen’ in de vorm van een zelfportret van museale kwaliteit, b.v. deze ‘Writer’.)

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]