Beste mensen, lieve vrienden. Crowdfunding is altijd een beetje ‘eng’. Gaat het lukken? Dat is de vraag bij de start. Als ik begin met een crowdfundingcampagne dan is mijn motto: ‘Wie A zegt, moet ook B zeggen’. Telkens ben ik ervan overtuigd dat het geplande boek er komt en dat is tot dusver elke keer – mede dankzij jullie – gelukt. Het gaat nu ook weer lukken. Mijn boek HJIM, ondertitel ‘Greatest Hits’ verschijnt in juni 2020 (als corona het toestaat, aan mij zal het niet liggen). Volgende week stuur ik het naar de drukker. De geplande expositie en boekpresentatie zijn – net als een aantal andere expo’s in binnen-/buitenland- helaas opgeschort tot…. wie zal het zeggen? Jullie begrijpen dat dit voor mij een tegenvaller is. Opgewekt voorwaarts denk ik dan maar.

Ik heb nog ELF sponsoren nodig (eventueel twee met bedrijfslogo) zodat ik gelijke namenrijen van alle sponsoren in het boek krijg. Ik begon mijn allereerste crowdfundactie met een oproep aan ELF durfals die blindelings voor 150 euro durfden in te tekenen. Voor dit bedrag: een gesigneerd boek, plus een gesigneerd zelfportret afm. 20×30 cm én naamsvermelding in het boek. Een van de elf zou het geld terugkrijgen en dat is ook gebeurd, tot drie keer toe zelfs toen  drieëndertig durfals snel intekenden. Het lijkt me leuk met eenzelfde actie af te sluiten. Dus…. wie durft, wie tekent blindelings in voor mijn boek HJIM voor een bedrag van 150 euro (inc btw en inc verzending binnen Nederland)? Voor de kleinere beurs bestaat de mogelijkheid om in te tekenen voor 50 euro, dan ontvang je eveneens een gesigneerd boek én verschijnt jouw naam als sponsor erin, ook maak je kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Mail me: info@hjimvangasteren.eu

Wie steunt een kunstenaar, fotograaf, schrijver, een zzp’er in deze barre tijd? Aankoop van museumkwaliteit zelfportretten in groot formaat (zoals deze ‘Writer’) behoort ook tot de mogelijkheden. Nu met extra korting.

Specificatie boek: Hardcover, full color, 172 pagina’s binnenwerk (zelfportretten/foto’s en teksten), afm. 230x 275 mm, leeslint (!), meertalig, gedeeltelijk handgeschreven… mijn meest persoonlijke boek tot dusver.

Dank en liefs, Henriëtte JIM van Gasteren
 

Zelfportret: Writer

Zelfportret: Writer