Buitenkans!

Tijdens de komende cultuurnacht op 24 juni a.s. exposeer ik bij BBDe Staete, Steegstraat 20, 6041 EA Roermond: Festival-Off. Eigen initiatief, aangezien ik gewend ben buiten de lijnen te kleuren.

Loterij!

Om geld in te zamelen voor de realisatie van afdrukken t.b.v. mijn project ‘Silent Scream’ (reizende expositie over seksueel geweld) bied ik een aantal van mijn zelfportretten die dag met fikse korting te koop aan. Als koper maak je kans op terugbetaling van de helft van het aankoopbedrag in de week ná de cultuurnacht.

Online!

Mocht je verhinderd zijn die dag langs te komen, dan mag je vanzelfsprekend online bij mij jouw bestelling plaatsen info@hjimvangasteren.eu

Selectie!

Hieronder alvast een selectie van zelfportretten die normaal € 850,00 kosten, maar nu slechts € 550,–/stuk. Je mag de gekochte foto (na betaling) meteen meenemen. Specificatie: Fine art prints opgeplakt op pvc, zwarte lijsten, passe-partouts van zuurvrij museumkarton, ophangsysteem aan achterzijde, museumglas aan voorzijde. Gesigneerd/gedateerd op het passe-partout. Beeldmaat ca. 30×45 cm, lijstmaat ca. 45×60 cm.

Gastvrouw Jacqueline Mestrom en ik begroeten je graag op 24 juni tussen 15.00 – 23.00 uur. Tot dan! O ja, er zijn gratis hapjes.