Dank aan iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen.

Succesvol crowdfunden is hard werken. Het voelt alsof ik nu halverwege de marathon ben. Ik kan me de komende tijd volledig richten op afronding van de inhoud en vormgeving van het boek alsook de organisatie van de reizende expositie. De tweede helft van de marathon betekent nog veel werk. De deadline voor foto’s en interviews is juli.
Blijf me volgen om op de hoogte te blijven, zodat jullie weten wanneer het boek verschijnt en de tegenprestaties jullie kant opkomen. Jullie steun geeft me de kracht om deze belangrijke taak te volbrengen.
De crowdfundcampagne eindigt precies op de dag dat de nieuwe wet seksuele misdrijven in werking treedt. Hoe bijzonder is dat! Geen ‘nee’ betekent niet zomaar ‘ja’. Lees hier meer over de Nieuwe wet aanpak seksuele misdrijven. 

Nogmaals dank en heel veel liefs!