Deze week een wel héél speciale aanbieding in het kader van crowdfunding voor mijn boek-to-be ‘Skinny dipping’. Heb je altijd al een bepaalde foto van mij aan de muur willen hebben? Laat me weten welke het is en ik druk hem voor je af op canvas, afm. 30×45 cm voor de spotprijs van € 295,00. Je ontvangt tevens een exemplaar van mijn nieuw boek. Beide gesigneerd. Enne… dit aanbod is echt eenmalig want ik ben geen postorderbedrijf. Maar nu moet ik even doorpakken zodat ik de financiering van mijn boek rond krijg.
Preview van mijn nieuwe boek
http://issuu.com/lilithlove/docs/skinnydippingpreview/1
Ongeveer 1000 zelfportretten van Lilith gedurende 2013/2016 gefotografeerd in bad om haar (innerlijke) transformatie te documenteren.
Formaat 30 x 25 cm liggend, 354 pagina’s, in kleur, hardcover gebonden.
Meertalig: Nederlands, Engels, Duits, Frans
Ontwerp Edwin Smet
Prijs 49,50 euro incl. 6% BTW
Verzend-/handlingkosten binnen Nederland euro 10,—
(verzendkosten naar buitenland in overleg)
Verwacht januari 2017
Teken je in?
Mail: info@hjimvangasteren.eu
Bankrek.nr. IBAN NL46 RABO 0147 2297 07 BIC RABONL2U t.n.v. H. van Gasteren
Als je vóor 15 december 2016 inschrijft en betaalt ontvang je een gesigneerd en handgenummerd exemplaar en wordt bovendien jouw naam als sponsor in het boek opgenomen..!
Extra — Om deze publicatie te realiseren kan ik hulp gebruiken.
Ik iets extra’s, jij iets extra’s:
Voor een totaalbedrag van euro 150,— ontvang je behalve het boek bovendien een origineel zelfportret (genummerd/gesigneerd) afm. 24 x 18 cm, plus een verrassing en hoef je geen verzend-/handlingkosten te betalen binnen Nederland (verzendkosten naar buitenland in overleg).
Teken je in?
113988069-wutdnlrf-_dsc6868apbaseedit