Mijn boek is naar de drukker.
Weet je, eigenlijk heb ik zin om jullie allemaal te omhelzen, te kussen, te bedanken. Waarom? Nou, mijn boek HJIM gaat helemaal over mij, maar zonder jullie support – op welke manier dan ook – was het er waarschijnlijk niet gekomen. Durfals hebben ervoor ingetekend zonder te weten wat hen te wachten staat. Tot dusver heb ik alleen de cover laten zien. Is jullie dat opgevallen? Mensen met een kleine beurs of die mijn boek gewoon niet hoeven, maar die me wel willen steunen, hebben mijn wervende boodschappen op hun tijdlijn gedeeld. Anderen hebben heel hard voor me geduimd. Noem maar op. Oprecht veel dank aan vormgever Edwin Smet. Ik ben een ongelooflijke perfectionist, maar hij gaf me nooit het gevoel te veel van hem te verlangen, terwijl ik dat eerlijk gezegd misschien toch deed ?
Ik schrijf nu wel dat mijn boek HJIM helemaal over mij gaat, maar mijn boek is universeel, het gaat over de mens, over het leven en met name De Liefde. Mijn lichaam is klei waarmee ik zelfportretten boetseer. Mijn camera is het gereedschap waarmee ik registreer wat ik wil vertellen. Soms gebruik ik mijn pen om mijn gedachten met jullie te delen. Ik voel me dankzij jullie steun nog meer mens onder de mensen. Dat voelt goed. Ik ben dankbaar en vervuld van liefde, mede dankzij jullie.
Poeh poeh, nu stop ik hiermee, anders lijken mijn woorden een koninklijke kerstboodschap.
Veel dank en liefs!