Hiephoi, kijk eens wat ik vond? Een exemplaar van het zelfportret ‘Writer’ 2008, papiermaat 20×30 cm (rechts).  Sterker nog, ik vond er twee! Ik dacht dat ik er geen meer had en de vraag was erg groot. Prijs: 50 euro inc verzending binnen Nederland. Wie slaat zijn/haar slag? Mail bij belangstelling naar: info@hjimvangasteren.eu

De foto op links heet ‘Unstoppable’ 2008, papiermaat 20×30 cm. De sjaal heb ik zelf gebreid. Ik vind breien leuk, maar de producten die ik creëer vind ik saai. Ik ging maar door en door met deze sjaal. Voor de foto heb ik de laatste toer uitgetrokken, zodat ik hem weer op de breipennen kon zetten. Als ik iets doe, dan doe ik het helemaal echt en goed.

De komende weken zal ik proefafdrukken uit mijn archief te koop aanbieden. Sommige zijn bekend, sommige zelfs prijswinnaars of museumcollectie, andere zijn nog nooit gebruikt/gepubliceerd. Als ik later oud en beroemd (en misschien al dood) ben, dan zijn deze vintage foto’s natuurlijk goud waard. Dus sla je slag en mail me bij interesse: info@hjimvangasteren.eu