Te koop! Vintageprints. Uit mijn privé collectie. Met elke aankoop geef je bovendien een financiële impuls aan Silent Scream, mijn fotoproject over seksueel misbruik. Zelfportret uit de serie ‘I could’ve had religion’, titel ‘The prodigal daughter’. Fine art print gemaakt en afgedrukt in 2010. Afm. 12,5×17,5 cm, gesigneerd. Prijs inc. verzending binnen Nederland: € 200,00.Je ontvangt een setje postkaarten uit de serie erbij.
Mijn vader droeg dit zelfportret van ons samen in zijn binnenzak. Als mensen hem erop aanspraken, – want oh oh oh, wat schandalig – haalde hij deze tevoorschijn samen met een Bijbelse prent van de verloren zoon. Hij legde dan uit wat deze foto voor hem betekende. Waarschijnlijk heb ik van hem het ‘dialoog-gen’ geërfd, want met mijn werk probeer ik het gesprek op gang te brengen en anderen een stem te geven.
Misschien lijkt de prijs van deze foto hoog, maar voor mij is die onbetaalbaar. Het voelt zelfs een beetje raar om dit zelfportret op deze manier te verkopen. Ik weet echter dat mijn vader ‘Silent Scream’ een warm hart zou toedragen en dat hij hierachter staat. Voor hij overleed zei hij dat hij me van daarginds zou blijven helpen.
Mail bij belangstelling: info@hjimvangasteren.eu 
 
 
Klik voor een financiële bijdrage op onderstaande donatebutton