Quote PZC: Journalist, schrijver en ‘humorleverancier’ Geert Stadeus (57) overleden na fietsongeval: “Je was alles wat je van een vriend kon verwachten, en meer”. Stadeus was jarenlang hoofdredacteur van Snoecks en Snoecks Almanak Scheurkalender, maar hij schreef ook voor Menzo, Humo, Panorama/De Post, Maxim, Het Laatste Nieuws, De Gentenaar/Het Nieuwsblad, De Standaard, Muziek & Woord. Hij werkte ook mee aan diverse televisieprogramma’s als De Slimste Mens De Rechtvaardige Rechters, In Alle Staten, ‘t Is maar TV en vele anderen.
Dit las ik vannacht en ik ben vreselijk ontdaan. Deze woorden schetsen Geert zoals ik hem heb ervaren. Hij interviewde me ooit bij mij thuis voor Snoecks Sindsdien hielden we contact. Hij steunde me op vele manieren in mijn werk, waarvoor oprecht veel dank. Ik ga hem missen en met mij vele anderen.
Op de foto’s Geert tijdens de presentatie van Snoecks 2016 met bijbehorende expositie in De Schipperskapel Brugge (België). Lees hier ons interview: Fotograferen is dansen voor mij