Beste vrienden en volgers,
Zoals de meesten van jullie inmiddels weten, heb ik jullie hulp nodig voor een bijzonder project. Ik werk aan de reizende foto-expositie “Silent Scream”, waarbij ik aandacht wil vragen voor seksueel geweld. Tot nu toe zijn er al TWEEËNTWINTIG foto’s geadopteerd, veel dank aan de sponsoren, maar ik heb meer steun nodig.
Ik vraag jullie om een of meerdere foto’s te ‘adopteren’ voor € 150,00 per foto en mijn project op die manier financieel te ondersteunen. Met jullie bijdrage kan ik de ongeveer vijftig afdrukken bekostigen die nodig zijn voor de expositie. Als dank ontvangen jullie een gesigneerde foto uit het project of een van mijn zelfportretten naar keuze, afm. 20×30 cm.
Wat maakt dit project zo bijzonder? Ik wil mensen confronteren met de realiteit van seksueel geweld door middel van fotokunst. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze stille schreeuwen gehoord worden en bewustwording wordt gecreëerd.
Dus, adopteer een foto en help mee om dit belangrijke project tot een succes te maken. Stuur me een e-mail op hvangasteren@ziggo.nl om jouw foto te adopteren! Samen kunnen we het taboe dat rust op praten over seksueel misbruik helpen doorbreken.
Elke financiële bijdrage, hoe klein ook, is welkom. Het gaat niet alleen om het bedrag, maar om de waardevolle steun die je geeft, om jouw betrokkenheid bij het project en alle mensen die met seksueel misbruik te maken hebben (gehad).
Laten we samenwerken om de wereld bewust te maken van de realiteit van seksueel geweld. Laten we deze stille schreeuwen horen!
Dank jullie wel! ❤️