Binnenkort start ik de crowdfundingcampagne voor boek en expositie Silent Scream – seksueel misbruik. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en in jullie betrokkenheid. Daarom vraag ik je mee te denken over mogelijke tegenprestaties die ik kan bieden aan mensen die mijn crowdfundingcampagne zullen gaan steunen. Dit kan variëren van een gesigneerd boek tot… noem maar op. Ik sta ook open voor andere creatieve ideeën die passend zijn bij thema en doelgroep. Ik ben benieuwd naar jullie suggesties!

Mail: hvangasteren@ziggo.nl

Het doel van Silent Scream is om bewustzijn te creëren rondom seksueel misbruik. Het boek en de expositie bestaan uit indringende foto’s van slachtoffers, daders en deskundigen en hun verhalen. Door middel van kunst wil ik de dialoog openen; taboes doorbreken.

Ik ben ervan overtuigd dat we door middel van onze gezamenlijke inspanningen een verschil kunnen maken. Samen kunnen we het taboe dat rust op praten over seksueel misbruik doorbreken.