Doneer vandaag nog via voordekunst.nl: Boek Silent Scream Delen van de link is fijn.
Dankzij jullie steun is het doelbedrag voor de crowdfundcampagne op voordekunst.nl behaald. Hierdoor ben ik bijna zover dat het boek Silent Scream vormgegeven en gepubliceerd kan worden, iets waar we met z’n allen ontzettend naar uitkijken. Jullie hulp betekent veel voor mij, maar we zijn nog niet klaar!
Dit project kan namelijk nóg mooier worden. Extra donaties gaan naar fantastische vrijwilligers die helpen met het schrijven en redigeren van de teksten. Deze noeste werkers hebben hun tijd en kennis belangeloos ingezet en ik wil ze graag belonen voor hun harde werk.
Met meer geld kan bovendien een website worden gebouwd die aansluit op het boek. Op deze manier kan Silent Scream online worden voortgezet zodat ná publicatie van het boek ongehoorde stemmen gehoord blijven worden. Deze website zal een platform bieden voor nieuwe verhalen, foto’s, voorlichting, discussies en bijdragen van slachtoffers, plegers, familieleden en deskundigen op het gebied van seksueel misbruik.
Elke extra donatie, hoe klein ook, helpt om Silent Scream naar een hoger niveau te tillen. Laten we samen zorgen dat het een succes wordt dat helpt het taboe dat rust op praten over seksueel misbruik te doorbreken.
Dank jullie wel!