‘Jij bent moedig’, zegt men verwijzend naar mijn werk, mijn zelfportretten. ‘Ja en nee’, zeg ik dan. Men bedoelt vaak mijn openheid. Daarvoor heb ik geen moed nodig. Zo ben ik gewoon. Ik stel me kwetsbaar op, dat klopt. Soms heb ik wel moed nodig voor mijn fysieke inspanning, zoals bijvoorbeeld een foto op de dakrand, denk aan ‘Action Lilith: on the edge’. Of om een foto op de dakrand op een ladder te maken. Waarom ik dat doe? Waarom ben ik die durfal? Als je meer over me wilt weten, zou je nu al voor mijn boek kunnen intekenen en me daarmee kunnen steunen bij de publicatie. Dit boek omvat vijftien jaren van mijn moed in woord en beeld, 172 pagina’s.
Ik zoek nog ÉÉN DURFAL, dan meldt nummer vijftien zich automatisch, dat heeft hij beloofd, en dan kan ik mijn ingelijste, gesigneerde zelfportret ‘Ich hab’ nichts anzumelden’ (unicaat, 96×66 cm) onder vijftien dapperen verloten.
Voor 150 euro ontvang je in juni 2020 mijn nieuwe, nog te publiceren, gesigneerde boek plus een gesigneerde originele afdruk van ‘Ich hab’ nichts anzumelden’ 13×18 cm en maak je kans op de grote versie van dit zelfportret.
Nog eentje! Durfal nummer 14 kom maar op!
Meer info: Oproep aan 15 durfals, grote winkans.
Mail me: hvangasteren@ziggo.nl

Je kunt me ook financieel steunen via de donatebutton hieronder