Kijk eens, hoe amusant. Iemand heeft tijd te veel en rapporteert mijn (heel oude) video’s op YouTube. De berichten over leeftijdsbeperking druppelen binnen. Ik ben niet afhankelijk van YouTube om van me te laten horen. Bij kunsthuis De Bakkerij in Bergen (L) is momenteel een installatie te zien met als titel ‘Never ever try to shut me up again’. De moeite van een bezoek waard, zeker als je tijd te veel hebt. Je mag je verschuilen achter een mondkapje. Anonimiteit gewaarborgd. Aanmelden voor bezichtiging van de expositie kan bij mij via telefoon, messenger, whatsapp, mail info@hjimvangasteren.eu of bij kunsthuis De Bakkerij, Claus en Ellen Burgers, tel. 06 25053062 / 0485 340074, mail info@bakkerijbergen.nl
Looptijd expo t/m 1 november 2020
Websites:
kunsthuis De Bakkerij 
Piet Siebers 
HJIMvanGasteren