Help me de eindstreep halen: Nog 10% te gaan!

Vrienden en volgers,

We zijn zo dichtbij iets heel bijzonders! Dankzij jullie geweldige steun is al 140% van het doelbedrag van € 15.000 binnen. We hebben nog maar een week om die laatste 10% binnen te halen en dan is het nieuwe doel van € 22.500 bereikt. Dan kan het boek Silent Scream definitief het daglicht zien.

Nog maar € 1411!
Waarom is die extra 10% zo belangrijk voor mij? Het laten slagen van deze crowdfunding beschouw ik als een echte uitdaging én hiermee kan ik:

  • 1000 boeken laten drukken (i.p.v. 750): Ik wil de ongehoorde stemmen van ruim 60 mensen en de missie van Silent Scream met zoveel mogelijk mensen delen. Het boek is bovendien buitengewoon geschikt voor diverse opleidingen, denk hierbij aan politie, rechters, psychologen etc.
  • Vrijwilligers belonen: De fantastische vrijwilligers verdienen echt een financiële waardering voor al hun harde werk.
  • Een website bouwen: Met een professionele website kan Silent Scream na boekpublicatie worden voortgezet en worden telkens nieuwe stemmen gehoord.

Jouw donatie kan het verschil maken! Samen kunnen we deze laatste stap zetten en iets groots bereiken.
Steun me op voordekunst.nl en maak deel uit van dit geweldige avontuur!
Alvast heel erg bedankt voor je steun. En mocht je krap bij kas zitten dan kun je ook bijdragen door de link te delen. Dat wordt net zozeer gewaardeerd.

Veel dank, veel liefs,

Henriëtte