Nog slechts 14 uur te gaan en dan kunnen we met z’n allen concluderen dat de crowdfundcampagne via voordekunst.nl voor de realisatie van het boek en de expositie Silent Scream een ongekend succes is geweest. Ik ben overweldigd door dankbaarheid en vind het moeilijk om mijn gevoelens in woorden uit te drukken.

Dank aan alle donateurs en iedereen die de link heeft gedeeld. Ook een speciaal woord van dank aan de mensen van voordekunst.nl die mij met raad en daad hebben bijgestaan en drie geweldige partners hebben binnengehaald: het VriendenLoterij Fonds, Provincie Limburg en Cultuurfonds Limburg.

Het zou fantastisch zijn als het totaalbedrag van € 23.973,00 op de valreep een rond getal wordt. Daarna kan ik me volledig wijden aan de laatste foto’s en interviews voor Silent Scream. Het wordt prachtig, dat verzeker ik je. Jullie onophoudelijke steun geeft me energie en inspiratie.

Hier is de link om het laatste duwtje in de rug te geven: Boek Silent Scream

Dank jullie wel! Tot gauw!

P.S. Zagen jullie het NOS journaal? Start bij 11:20 min. Omroep P&M maakte een prachtig verslag. Kijk hier: Kunstenares uit Reuver opent expositie over seksueel misbruik

Mijn dochter Krissi van Gasteren gaf haar tweede interview en deed dat erg goed. #trots

Foto: Peter-Paul Lücker