Wie toont blind vertrouwen in mijn werk? Heel veel durfals hebben zich gemeld en al ingetekend voor mijn boek in wording zonder te weten wat ze precies krijgen. Ik ben op zoek naar nog zeven dapperen, dan kan ik mijn zelfportret ‘Ich hab’ nichts anzumelden’ (2e foto in deze post) verloten onder vijftien durfals. Je kunt me helpen de publicatie van mijn boek te realiseren door in te tekenen voor het boek plus gesigneerd zelfportret 13×18 cm ‘Ich hab’ nichts anzumelden’ voor 150 euro inc btw en verzending binnen Nederland. Tevens maak je kans op het grote, gesigneerde, ingelijste exemplaar van dit zelfportret (2e foto in deze post), een unicaat (afm. 96×66 cm). Wie weet maak ik weer een geinig filmpje van de trekking. Meer info: Oproep aan 15 durfals, grote winkans  Of mail me: hvangasteren@ziggo.nl