Vintagekoopje!

Geen idee met hoeveel sterren ik mijn zelfportretten moet bedekken, wil ik ze mogen laten zien op sociale media. ‘Banquet’ werd ondanks de door mij aangebrachte censuur-sterren schuldig bevonden. 

Vandaag als vintagekoopje ‘Puppet theatre’ uit 2010. Beeldmaat 12,5×19 cm. Afgedrukt op mat fotopapier. Op achterzijde gesigneerd en gedateerd. Prijs: € 40,00 inc verzending binnen Nederland. Mijn zelfportretten vormen tesamen mijn dagboek. Op dit zelfportret zie je de commode uit mijn babykamer van vroeger, die mijn vader en moeder hebben aangeschaft voor mijn oudere broer. Toen ik zwanger was van mijn oudste heb ik deze geschilderd en vervolgens voor alle drie mijn kinderen gebruikt. Links in beeld de schommel van de kinderen. Op mijn niet-opgemaakte hoofd een masker dat mijn zoon op school had geknutseld. Op de commode een aantal babypoppen. Sommige van mij van vroeger, andere van mijn dochters. Op mijn buik een snee van een operatie. De commode heb ik in de tuin gezet, zodat deze zou vervallen. Onbedoeld werd deze daardoor bruikbaar voor mijn fotografie. Naar de achterliggende gedachte van deze foto mag je raden. Wie weet vertel ik het je ooit.

De komende weken zal ik proefafdrukken uit mijn archief te koop aanbieden. Sommige zijn bekend, sommige zelfs prijswinnaars of museumcollectie, andere zijn nog nooit gebruikt/gepubliceerd. Als ik later oud en beroemd (en misschien al dood) ben, dan zijn deze vintage foto’s natuurlijk goud waard. Dus sla je slag en mail me bij interesse: info@hjimvangasteren.eu