Te koop! Vintageprints. Uit mijn privé collectie. Met elke aankoop geef je bovendien een financiële impuls aan ‘Silent Scream’, mijn fotoproject over seksueel misbruik.
Drie zelfportretten die ik tezamen noem ‘Soep voor Ruud’. Als serie of als losse exemplaren te koop. Prijs inc. verzending binnen Nederland.
Per stuk: 65 euro. Als serie van drie stuks: 175 euro.
Ruud Linssen was een goede vriend van me. We bleven aan elkaar ‘plakken’ nadat hij me had geïnterviewd voor De Buun. Hij wilde me graag helpen met mijn werk, dus op een dag kwam hij met het idee om zelfportretten met soep te maken voor een restaurant van naam en faam. Ik ging meteen aan de slag. Daarna bleek dat het restaurant zich niet met me wilde verbinden vanwege mijn reputatie. Ik ga er vanuit dat ze bedoelden dat ze bang waren voor concurrentie, want ik ben ontzettend goed in soepbereiding en -verwerking zoals je ziet. 😉
Ruud is inmiddels overleden. Ik mis hem en ook onze meningsverschillen.
Afm. 17,5 x 12 cm, gesigneerd. Fine art prints opgeplakt op Forex (daardoor kunnen ze zó in een lijstje, ze gaan niet zakken). Ze zijn een aanwinst voor elke keuken. Het recept voor de gebruikte tomatensoep krijg je er gratis bij (werd ooit gepubliceerd in Amsterdam XXXL )
Titels: Pot-shot, Soup en The wasteful housewife. Jaar: 2011.
Mail bij belangstelling: hvangasteren@ziggo.nl of stuur me een pb.

Wil je mijn project/mij financieel steunen zonder aankoop? Druk dan op onderstaande donatebutton voor mogelijkheden.