Vintage koopjes! Door mij goedgekeurde, gesigneerde, proefafdrukken. Klein en groot.
Vandaag het drieluik ‘The female apple eater’, 2008′, totale beeldmaat ca. 27,5×13,5 cm, afgedrukt op Kodak Professional Endura. Prijs: € 75,00 inc verzending binnen Nederland.
Dit is een van mijn favoriete zelfportretten/drieluiken (edoch vrijwel onbekend bij het publiek). Waarom? Misschien omdat ik echt mezelf zie inclusief buikje. Alle zelfportretten laten een of meerdere van mijn kanten zien, dus eigenlijk kan dat niet de reden zijn. De foto’s heb ik onder mijn keldertrap geschoten. Blazende föhn op de diepvrieskist. Een van mijn kinderen beschilderde mijn rug met witte verf toen ineens de overbuurjongen bovenaan de keldertrap stond. Ik dook gauw onder de trap. Mijn kinderen zijn opgegroeid met mijn fotografie. Soms vraagt men: ‘Wat vinden jouw kinderen ervan?’ Nou, ze zijn trots op mij en ik op hen. Dankzij dit rare werk hebben ze wel appels, aardappels en brood te eten gekregen, op vrijdagavond chips en nootjes uit de drievaksschaal.
Ik heb dit drieluik ook een maat groter en alle drie de foto’s los. Mocht je belangstelling hebben, dan informeer gerust. Ik zoek ze met veel plezier voor je op. Daar hangt wel een ander prijskaartje aan.
De komende weken zal ik proefafdrukken uit mijn archief te koop aanbieden. Sommige zijn bekend, sommige zelfs prijswinnaars of museumcollectie, andere zijn nog nooit gebruikt/gepubliceerd. Als ik later oud en beroemd (en misschien al dood) ben, dan zijn deze vintage foto’s natuurlijk goud waard. Dus sla je slag en mail me bij interesse: info@hjimvangasteren.eu