De winnaar van mijn zelfportret ‘Ich hab’ nichts anzumelden’ is….. Zie de trekking in het filmpje.
Deze foto gaat over de botersmokkel in de jaren na de Tweede Wereldoorlog in de grensstreek. Ondanks het geweld wordt de botersmokkel beschouwd als de meest romantische misdaad uit de Nederlandse geschiedenis.
Winnaar(s) hartelijk gefeliciteerd en heel veel dank aan degenen die durfden deel te nemen en hierdoor tevens intekenden voor de publicatie van mijn nieuwe boek.
Binnenkort volgen nieuwe ronden, nieuwe kansen. Kun je niet wachten? Dan kun je voor 150 euro alvast blindelings deelnemen aan de nieuwe loterij die eraan komt én je ontvangt in juni mijn nieuwe gesigneerde boek plus gesigneerde zelfportret (afm. 13×18 cm). Meer info: hvangasteren@ziggo.nl
Je wordt dan als durfal annex sponsor in mijn boek vermeld. Bij 15 durfals verloot ik een groot, gesigneerd, ingelijst zelfportret. Welke zal ik uitkiezen? Wie durft?