Twee weken geleden ontving ik de uithouders (het binnenwerk) van mijn boek HJIM en sindsdien sliep ik niet meer. Ik moest de hele reeds gedrukte oplage afkeuren, ik kon niet anders, want het gaat immers om mijn meest persoonlijke boek tot dusver. Zoals het nu eruit zag, representeerde het niet mijn sprankelende persoonlijkheid. Belangrijker: de foto’s zagen er niet uit zoals het zou moeten. Het boek komt er wel, geen zorgen, maar met ietwat vertraging, want het moet helemaal opnieuw worden gedrukt. Zodra ik weet wat de levertijd is, informeer ik jullie.

Ik scheef het al: mijn meest persoonlijke boek tot dusver. Hoe symbolisch dat het fout liep. ‘The story of my life’, zo had ik het bij nader inzien ook kunnen noemen. Het kostte me wel mijn (schoonheids)slaap, waardoor ik er ietwat dood uitzag en mijn hart heeft onder deze teleurstelling enorm geleden. Ik heb bovendien mijn verantwoordelijkheid tegenover alle durfals die blind voor mijn boek hebben ingetekend en al hebben betaald.

Om de oplossing die nabij is te vieren, bied ik mijn boek ‘Skinny Dipping’ aan voor € 25,00 aan degenen die al hebben ingetekend voor mijn nieuwe boek HJIM. Dan kan ik beide boeken in één keer versturen. Als iemand het separaat wil bestellen, dan kost het tijdelijk slechts € 35,00  inc. verzending binnen Nederland. Hier een link naar de preview ‘Skinny Dipping’  Onnodig op te merken dat als je het boek al in je bezit hebt, het natuurlijk een mooi cadeau voor iemand anders is. Een bibliofiel zag het gisteren voor het eerst en was er helemaal weg van. Nou, als dat geen garantie voor kwaliteit is, dan weet ik het niet meer. Mail me: info@hjimvangasteren.eu

Voor de kleine beurs om de naderende oplossing mee te vieren: een set postkaarten van zeven stuks zelfportretten voor € 10,00 inc. verzending binnen Nederland.

Veel liefs van mij voor jullie. Bedankt voor begrip, geduld en eventuele (financiële) steun op welke manier dan ook.

Hieronder de mogelijkheid voor een vrijwillige gift naar keuze. Druk op de knop ‘make my day’ en kies een optie.