Te koop! Vintageprints. Uit mijn privé collectie. Met elke aankoop geef je bovendien een financiële impuls aan ‘Silent Scream’, mijn fotoproject over seksueel misbruik.
Zelfportret ‘Magdalena Carmen Frida’ 2009, buitenmaat 27×18 cm, fine art print, afgedrukt en gesigneerd (met de naam ‘Lilith’) in 2012 op Hahnemühle photo rag, het papier dat, zoals men zegt, vervaardigd is uit lompen en daardoor een geweldige stofuitdrukking heeft. Soms vinden mensen een foto mooi, omdat die op een schilderij lijkt. Doorgaans vind ik dat een non-argument, want een foto is een foto en hoeft niet op een schilderij te lijken om mooi gevonden te kunnen worden. Nu zeg ik: ‘Als je een foto wilt die op een schilderij lijkt, kopen!’ Dat ligt dus in dit geval aan het papier.
Prijs: 200 euro inc. verzending binnen Nederland. (Normale verkoopprijs 350 euro.)

Wil je mijn project/mij financieel steunen zonder aankoop? Druk dan op onderstaande donatebutton voor mogelijkheden.