Voor wie zal ik een maand exclusief werken? Wie ‘neemt me in dienst’?

Ik maak dan een uniek dagboek voor je. Speciaal voor jou maak ik zelfportretten en schrijf teksten. Foto’s met mijn Nikon camera alsook met mijn Lumia telefoon. Van dit dagboek zal slechts één exemplaar verschijnen. De foto’s worden afgedrukt op mooi fotopapier, afm. 13×18 cm. De teksten schrijf ik met de hand. In totaal 200 pagina’s. Het boek wordt vanzelfsprekend gesigneerd.

Hoeveel salaris vraag ik? Dit eerste dagboek maak ik tegen minimum maandloon en wel een bedrag van € 1.565,40, inc. btw. Als je me een beetje kent weet je dat ik meer dan 40 uur per week eraan zal werken. Een tweede dagboek, van een andere maand, wordt duurder en zo werk ik naar het salaris van Jan Modaal toe. 

Dit plan ontstond gisteren in bad en daar schoot ik het eerste zelfportret. De start van het boek. Vrees niet, ik sta niet bloot op al mijn foto’s. Maar ja, in bad draag ik doorgaans niet veel behalve zo nu en dan de kroon van selfie-queen natuurlijk.

Mail me voor meer details: info@hjimvangasteren.eu