Voor wie mag ik mijn maartdagboek maken? Ik maak dan een uniek dagboek voor je. Speciaal voor jou maak ik zelfportretten, selfies en schrijf teksten. Foto’s met mijn Nikon camera alsook met mijn Lumia telefoon. Van dit dagboek zal slechts één exemplaar verschijnen. De foto’s worden afgedrukt op mooi fotopapier, afm. 13×18 cm. De teksten schrijf ik met de hand. In totaal ca. 200 pagina’s. Het boek wordt vanzelfsprekend gesigneerd.
Hoeveel ‘salaris’ vraag ik? Het eerste dagboek maakte ik tegen minimum ‘maandloon’ en wel een bedrag van € 1.565,40, inc. btw. Inmiddels zijn de maanden september/oktober/november/december 2017 en januari/februari 2018 vergeven. Zo werk ik naar het salaris van Jan Modaal toe. Het maartdagboek kost euro 2.150,– inc. 6% btw. Mocht je willen intekenen voor het dagboek van maart 2018 schroom niet en mail naar: info@hjimvangasteren.eu
Dankjewel Mark van Dongen voor het vertrouwen dat je keer op keer in mijn werk toont. Dankzij mensen zoals jij kan een kunstenaar blijven leven én doen waar die goed in is.

Overdracht decemberdagboek (special edition) aan Mark van Dongen