Zelfportretten te koop! Jaren geleden had ik een collagewand van canvassen elk 30×45 cm groot in mijn huis. Deze zelfportretten bied ik te koop aan i.v.m. het crowdfundingproject t.b.v. mijn nieuw te publiceren boek ‘Skinny Dipping – Explicit content’ (verschijningsdatum eind januari 2017). Preview: https://issuu.com/lilithlove/docs/skinnydippingpreview/1 (alleen voor boven 18 jaar).
Elk zelfportret kost € 275,–/stuk. Koop je ze in een bundel van 2 of meer dan kosten ze € 250,00 stuk. Vanzelfsprekend ontvang je daarbij dan ook gratis een gesigneerd/genummerd exemplaar van ‘Skinny Dipping’. Boek: € 49,50 plus € 10,00 verzendkosten binnen Nederland
Als tweede bied ik te koop aan La Femme Fumante uit 2009 (rechts op plaatje). Als niet-rokende fotograaf word ik toch regelmatig verleid door de sexiness van een sigaret of sigaar. Misschien juist omdat het gevaarlijk is, want alles wat verboden is, wordt aanlokkelijk, toch? 😉 Mail me bij belangstelling: info@hjimvangasteren.eu
In totaal gaat het om 12 zelfportretten. Mocht je die in één klap willen ‘confisqueren’, dan valt er natuurlijk over de totaalprijs te praten.
En weet je, ik doe er gewoon een zelfportret 10×15 cm bij waarop de collagewand te zien is. Titel: ‘Look what I made, mummy’ uit 2009 (links op plaatje)
untitled-3lafemmefumante2009