Jaren geleden had ik een collagewand van canvassen elk 30×45 cm groot in mijn huis. Deze zelfportretten bied ik te koop aan i.v.m. het crowdfundingproject t.b.v. mijn nieuw te publiceren boek ‘Skinny Dipping – Explicit content’ (verschijningsdatum eind januari 2017).
Preview: https://issuu.com/lilithlove/docs/skinnydippingpreview/1 (alleen voor boven 18 jaar).
Elk zelfportret kost € 275,–/stuk. Koop je ze in een bundel van 2 of meer dan kosten ze € 250,00 stuk. Vanzelfsprekend ontvang je daarbij dan ook gratis een gesigneerd/genummerd exemplaar van ‘Skinny Dipping’. Boek: € 49,50 plus € 10,00 verzendkosten binnen Nederland
Als eerste bied ik te koop aan uit mijn sprookjesserie ‘I believe: Donkey’ uit 2009 (rechts op plaatje). Lijkt me wel toepasselijk in dit geval. Mail me bij belangstelling: info@hjimvangasteren.eu
In totaal gaat het om 12 zelfportretten. Mocht je die in één klap willen ‘confisqueren’, dan valt er natuurlijk over de totaalprijs te praten.
En weet je, ik doe er gewoon een zelfportret 10×15 cm bij waarop de collagewand te zien is. Titel: ‘Look what I made, mummy’ uit 2009 (links op plaatje).
untitled-1