Weet je nog mijn aanbod een maand lang exclusief voor iemand te werken en een uniek dagboek met zelfportretten/selfies/belevenissen te vullen? Lees hier.

De maanden september, oktober en november 2017 zijn vergeven. Hierbij spreek ik mijn dank uit aan mijn (zogenaamde) werkgevers voor het vertrouwen in mijn werk en mij.
Voor de maand december wil ik een speciaal exclusief dagboek ed 1/1 maken. Er komt iets extra’s bij. Ik wil nog even nadenken over wat dat zal zijn. Voor degene die graag op tijd erbij is: intekenen mag! Mail naar: info@hjimvangasteren.eu De prijs is € 2.018,00 inc btw, omdat de jaarwisseling 2017/2018 onderdeel zal uitmaken van dit dagboek en zo ben ik weer een stapje dichterbij het inkomen van Jan Modaal. 
Iemand adviseerde mij een andere naam te bedenken zoals b.v. ‘Want a look in my life?’ Mijn tentoonstelling bij CODA museum in Apeldoorn begin 2017 heette: ‘Under my skin’. Als je me een beetje kent weet je dat ik me blootgeef in mijn dagboek – hoe oubollig dit ook mag klinken – zoals ik in al mijn werk doe.
Ben ik niet goed wijs? Wie zal het zeggen? Dit is voor mij de enige manier om door het leven te gaan: open en eerlijk. En zo is dus ook mijn kunst.

The penlifter